loading...

دستپخت ویژه ایرانی

بازدید : 506
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 4:16

نان سیب زمینی خانگی یک نان نرم و لطیف با بافتی عالی است که می‌توان آن را برای انواع ساندویچ‌هایی که با نان اسلایس شده درست می‌شوند، استفاده کرد. این نان علاوه بر بافت خوب و پف مناسب، طعمی‌دل انگیز دارد که به خاطر وجود نشاسته سیب زمینی است و البته بخش زیادی از طعم آن بستگی به نان نوع سیب زمینی دارد و در صورت استفاده از سیب زمینی پر نشاسته شیرین طعمی‌شیرین‌ خواهد داشت.

اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 199
  • بازدید کننده امروز : 196
  • باردید دیروز : 187
  • بازدید کننده دیروز : 185
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 886
  • بازدید ماه : 6006
  • بازدید سال : 11158
  • بازدید کلی : 21496
  • کدهای اختصاصی